Vevőszolgálat: +36-83-310-517Mobil: +36309496636E-mail: info@siposhigienia.hu
Habos élelmiszeripari tisztítószerEltávolítja a szennyeződéseket, mint pl. zsír-, olaj-, fehérje-, sütés- és égésmaradványaitÉlelmiszeriparban ártalmatlan felhasználásáról tanusítvánnyal rendelkezikAz európai és osztrák környezetvédelmi jellel kitüntetveMegújuló, növényi eredetű alapanyagokat tartalmazFelhasználási területFelhasználható lúgálló felületeken konyhai- és élelmiszeripari területeken, mint pl. forrólevegős sütők, kombi-gőzpárolók,grillsütők, sütők, tűzhelylapok, fritőzök, páraelszívók, fali- és padlócsempék. Ne használja pirolitikus öntisztító sütőben.Ezenkívül lúgos tisztításra is alkalmas úszómedencékben és ipari területeken. Ne használja lúgérzékeny felületeken, pl.linóleum, alumínium és diszperziós festékek.FelhasználásAz első felhasználás előtt teszteljük le a szert egy kevésbé szembetűnő részen. Vegyék figyelembe a készülék gyártójánakhasználati utasítását.Napi takarítás (felülettisztítás):A terméket higítatlanul alkalmazzuk. A forrólevegős sütőt, grillsütőt, sütőt stb. előmelegítjük kb. 30°C-ra, majd kikapcsoljuka készüléket. Habosítsuk be a felületet, 5–10 percig hagyjuk hatni, ped-del dolgozzuk szét, alaposan mossuk fel éstöröljük szárazra. Automatikus adagolás esetén kérjük, vegye figyelembe a készülék gyártója által megadott utasításokat.Öntse a terméket a tárolótartályba, vagy csatlakoztassa a kijelölt adagolótömlőhöz, ezután a tisztítás automatikusanmegkezdődik. Anyagszükséglet: 5,0 ml/m².A termék nem ipari takarításra szolgál.Normál szennyeződésNapi takarítás (felmosás):150 ml 10 L hideg vízhez. Anyagszükséglet: 1,0 ml/m².Napi takarítás (gépi vizes tisztítás):150 ml 10 L hideg vízhez. Anyagszükséglet: 2,5 ml/m².Erős szennyeződésHabtisztítás:A szert higítás nélkül az adagolótartályba töltjük. A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4-1:10-ig,habosítsuk be a felületet és rövid behatási idő után vízzel öblítsük le. Anyagszükséglet: 25,0 ml/m².Alaptisztítás (gépi vizes tisztítás):1 L 8 L hideg vízhez.A tisztító oldatot a burkolaton szétterítjük, kb. 10–15 percig hatni hagyjuk, súroljuk, a szennyflottát felszivatjuk, majd afelületet tiszta vízzel alaposan felmossuk. Anyagszükséglet: 30,0 ml/m².A felületeket és konyhai gépeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, alaposan ivóvízzel le kell öblíteni.A habszóróflakon a kannából utántölthető. Termékcsere esetén az adagolókészüléket és az ahhoz tartozó csöveketalaposan le kell öblíteni vízzel. Makacs, zsíros szennyeződések esetén a 40–60 °C-os meleg víz felgyorsítja a termékhatékonyságát. Zsír- vagy fehérje alapú lerakódás esetén a megfelelő (hidegvízből előálított) koncentrációban vigyük fel aterméket, majd súroláskor tisztítsuk meg a padlófelületet a padlótisztító gép tankjába töltött forró vízzel is.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)Nem ionos tenzidek < 5 %, szappan < 5 %, lúgok, vízoldható oldószerek, élelmiszerszínezék.pH-érték (koncentrátum): > 13,5 pH-érték (felhasználásra kész oldat): kb. 13